Polévka z kyselého zelí

Jak snadné - vše uvaříme a podáváme.


4.313x
90 min
1×

Postup přípravy

Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme. Kosti zalijeme studenou vodou, povaříme, přidáme kořenovou zeleninu, koření a dovaříme. Vývar procedíme, zelí propláchneme, vymačkáme, překrájíme a přidáme do vývaru. Po uvaření zahustíme polévku jíškou, připravenou z bůčku, cibule a mouky. Dochutíme solí , pepřem a utřeným česnekem. Polévku z kyselého zelí podáváme s vařenými brambory. Můžeme mírně přisladit.
user-icon

autor Janiana


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z kyselého zelí

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena