Vaření.czReceptyPolévka z kedluben s mrkví

Polévka z kedluben s mrkví

Kedlubnová polévka plná zdraví.


3.070x
35 min

Postup přípravy

Kedlubny a mrkev oloupeme, nakrájíme na kousky a ve vývaru asi 10 minut povaříme. Svaříme 125 ml vody s troškou soli a tukem. Vsypeme krupici a necháme zchladnout. Omyjeme petrželku, osušíme a usekáme. Spolu s vejcem ji přidáme ke krupici a vypracujeme hladkou hmotu, ze které rukama namočenýma ve studené vodě tvoříme kulaté knedlíčky. Cibulku očistíme a nakrájíme na kousky. Do vroucí vody vsypeme mražený hrášek, pórek a noky a na středním plameni vaříme přibližně 10 minut. Nakonec podle chuti osolíme. Polévku z kedluben s mrkví podáváme horkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Polévka z kedluben s mrkví

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena