Polévka z červené řepy

Chutná, výživná, a masitá polévka z červené řepy.


2.8124x
30 min
1×

Ingredience

1 špetkasůl
1 ksvejce
1 lžícemáslo
1 lžičkamouka hladká
1 kostkamasox
1 ksčervená řepa
1 kskyselý okurek
300 gkuřecí nebo vepřové maso

na ozdobu

1 kopečekšlehačka

podle chuti

1 lžícepolévkové koření

Postup přípravy

Maso omyjeme, dáme vařit, přidáme okrájenou na čtvrtky nakrájenou červenou řepu, sůl. Přidáme pár kapek octa. Řepa neztratí s octem vařením červenou barvu.

Měkké maso vyjmeme, nakrájíme na kostičky, uvařenou červenou řepu nastrouháme, také okurek a vajíčko uvařené natvrdo nastrouháme. Z másla a mouky utvoříme jíšku, zahustíme polévku, přidáme strouhané ingredience a maso.

Dochutíme polévkovým kořením a ozdobíme šlehačkou.
user-icon

autor Dorkass


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Polévka z červené řepy

Zpět na recept
Druh jídla
Polévky
Národní kuchyně
Polská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena