Podvarak

Zelíčko, které se hodí i jako příloha k masu


3.0836x
25 min

Postup přípravy

Na sádle osmahneme drobně nakrájenou cibuli, přidáme zelí, promícháme a dusíme je doměkka. Občas podle potřeby podléváme doměkka. V zelí nesmí zůstat žádná tekutina a musí lehce zahnědnout.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podvarak

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Žádná

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena