Podskalský kapr

Rychlá a velice nenáročná příprava kapra vás tentokrát jistě překvapí.


2.9569x
30 min

Postup přípravy

Nakrájíme kapra na podkovičky ty posolíme a malinko opepříme. Potom potřeme strouhaným křenem a česnekem.Vedle na talíři si smícháme hladkou mouku se sladkou paprikou.V této směsi obalíme kapří podkovičky.A pak už jen opečeme na oleji. Podáváme s chlebem, opečenými brambory nebo s tím, co máte rádi.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Podskalský kapr

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Vánoční recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena