Podkrkonošský hubník

Velice chutné a levné jídlo, které můžete jíst studené i teplé. Zkuste do hubnéku přidat různé koření, např. majoránku!


2.9645x
60 min

Postup přípravy

Houby uvaříme a nakrájíme, housky pokrájíme a rozmočíme v mléce. Do houskové kaše vmícháme vejce, krupici, cibulku zpěněnou na tuku, houby, utřený česnek a nasekanou petrželku. Vzniklé řídké těsto nalijeme na pekáč s rozpáleným tukem a v troubě pečeme dočervena.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Podkrkonošský hubník

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena