Podkrkonošský hubník

Velice chutné a levné jídlo, které můžete jíst studené i teplé. Zkuste do hubnéku přidat různé koření, např. majoránku!


2.9645x
60 min

Postup přípravy

Houby uvaříme a nakrájíme, housky pokrájíme a rozmočíme v mléce. Do houskové kaše vmícháme vejce, krupici, cibulku zpěněnou na tuku, houby, utřený česnek a nasekanou petrželku. Vzniklé řídké těsto nalijeme na pekáč s rozpáleným tukem a v troubě pečeme dočervena.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Podkrkonošský hubník

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.