Česká proměna španělského ptáčka.
2 lžičky | sůl |
1 lžička | mletý černý pepř |
4 plátky | vepřová plec (150g) |
omáčka | |
---|---|
4 lžíce | olej |
200 ml | vývar |
2 ks | cibule |
4 kuličky | nové koření |
1 lžíce | hladká mouka |
250 ml | světlé pivo |
2 lžíce | ostrý kečup |
náplň | |
1 lžička | sůl |
2 lžíce | voda |
2 ks | okurka sterilovaná |
200 g | mleté vepřové maso |
1 ks | vařená vejce |
autor Renata Hřebíčková
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena