Bochníček chleba plněný vepřovým masem, žampiony a cibulí oceníme zejména při dlouhých cestách místo tradičně smažených řízků. Podáváme se zeleninou.
5 stroužků | česnek |
2 ks | cibule |
4 lžíce | majonéza |
1 lžíce | kečup |
250 g | žampiony |
700 g | vepřové maso |
1 lžička | ostrá hořčice |
0.5 kg | bochník chleba |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
podle chuti | |
sůl | |
pepř |
autor Jarka Petrová
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena