Plněný piknikový chleba

Bochníček chleba plněný vepřovým masem, žampiony a cibulí oceníme zejména při dlouhých cestách místo tradičně smažených řízků. Podáváme se zeleninou.


4.838x
60 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Česnek sloupneme a nakrájíme na plátky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Maso omyjeme, osušíme, opepříme a naklepeme. Z chleba odřízneme větší patku a vydlabeme střídku. Smícháme majonézu, kečup a hořčici a touto směsí vytřeme vnitřek bochníku. Na pánvi řádně propečeme maso z obou stran a přendáme ho na talíř. Do výpeku vložíme cibuli a česnek, necháme zpěnit a přidáme žampiony. Osolíme a opepříme a podusíme doměkka. Bochník chleba pevně vyplníme masem a žampionovou směsí. Střídkou vytřeme zbytek šťávy z pánve a vtlačíme do bochníku. Otvor přikryjeme patkou a vše zarolujeme pevně do čisté utěrky. Převážeme provázkem, zatížíme a necháme v chladu do druhého dne rozležet. Plněný piknikový chleba krájíme na plátky a podáváme s čerstvou zeleninou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Plněný piknikový chleba

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena