Plněný celer

Zajímavý a zdravý studený předkrm.


3.0133x
15 min

Postup přípravy

Celer očistíme, odkrojíme kořeny a vydlabeme. Mrkev očistíme, omyjeme a nastrouháme. Petrželku opereme, necháme okapat a nasekáme. Tvaroh promícháme s medem, směsí naplníme vnitřek čerstvého křehkého celeru. Zakryjeme strouhanou mrkví a zasypeme petrželkou. Celer rozkrájíme na plátky a podáváme na čerstvých salátových listech.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněný celer

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena