Nejprve je nutné najít opravdu chuťově dobré špekáčky. To v dnešní době není jednoduchý úkol.
Nejlepší špekáčky v kyselém nálevu aneb Jak na utopence?
Nakládané špekáčky nejsou jen hospodská klasika, ale i skvělá domácí pochoutka. Jak připravit nálev na utopence, který recept zvolit a jak dlouho by měli utopenci zrát?

Hit českých hospod – nakládaný hermelín: Jak nachystat nejlepší chuťovku k pivu
Nakládaný hermelín k pivu, to je čirá radost! Na klasickou chuťovku ovšem nemusíme pokaždé hned do hospody, naložit ho můžeme snadno doma a podle vlastních chutí. Ikonický sýr získává marinováním intenzivnější chuť, aroma a krémovost. Jaké jsou nejlepší způsoby nakládání a na co si dát pozor, aby byl výsledek dokonalý?

Autor:tomik.pb



Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena