Plněné pomeranče

Velmi dobrý a nápaditý předkrm třeba před romantickou večeří nebo svátečním obědem.


3.196x
15 min
1×

Ingredience

2 kspomeranč (velký)

náplň

2 ksjablko
80 gmajonéza
180 geidam
1 lžícecukr krupice
2 lžičkycitronová šťáva
60 gbílý jogurt
60 gvlašské ořechy
2 lžíceušlehaná šlehačka

na ozdobu

šlehačka
kompotované mandarinky

Postup přípravy

Jablka očistíme, zbavíme jádřinců a nakrájíme na kostičky. Lehce je pokapeme citronovou šťávou. Ořechy nasekáme. Sýr nakrájíme na kostičky. Důkladně omyté pomeranče rozpůlíme a opatrně vyřežeme dužinu, kterou pokrájíme na kostičky. Smícháme je se sýrem a jablky, s jogurtem, majonézou, šlehačkou a nasekanými vlašskými ořechy. Přidáme cukr a zbyytek citronové šťávy, zamícháme a směsí naplníme mističky z pomerančové kůry. Podáváme chlazené zdobené šlehačkou a mandarinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Plněné pomeranče

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena