Výborný předkrm, ke kterému je nejlepší čerstvé bílé pečivo, zdobit můžete podle vašeho gusta.
Hodnocení
2.9
/ 5 (570x)
Doba přípravy
35 min
Ingredience
- -
sůl
5 lžic
smetana
- -
pažitka
- -
kečup
4 ks
paprika
- -
mletý pepř
250 g
niva
- -
kapie
1 lžíce
citronová šťáva
1 šálek
bílý jogurt
Postup přípravy
Podélně rozkrojené papriky mírně podlijeme vodou, krátce podusíme a necháme okapat. Nivu rozdrtíme vidličkou nebo nastrouháme, smícháme s jogurtem, smetanou, citrónovou šťávou a s drobně nakrájenou pažitkou. Směs našleháme. Pak ji naplníme do půlek paprik a navrch ozdobíme proužky kapie, popřípadě zakapeme kečupem.