Víkendové pečení: 5 nápadů, jak připravit božské vepřové
Vepřové dokáže být neodolatelně šťavnaté, křupavé i jemné zároveň - navíc bez velké námahy. Božskou vepřovou zvládne každý i ten, kdo nestojí v kuchyni příliš často. Potřeba nejsou žádné velké složitosti. Stačí trocha času, chuť a láska k vepřovému.
Vepřová krkovice, panenka i kotleta v originálních receptech
Vepřové maso je v Česku jedním z nejoblíbenějších. Nejlibovějšími druhy vepřového masa jsou kýta, kotleta a panenka. Vybrali jsme pro vás pár receptů, které užijete o víkendu na slavnostní oběd, ale i přes týden jako rychlovku pro celou rodinu.
Jak připravit fantastický bůček či kotletu? Kosti v mase ponechte a pečte ho dlouho
Sníte o rozpadavé a křehké vepřové pečínce? V našich krajích po nich snad občas prahne každý. Ať už se zelím a knedlíkem nebo jen s krajícem chleba. Jak si oblíbené kousky masa připravit?
Autor:Jarka Petrová

Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena