Pivovarská bašta

Recept na bůček dušený na pivě.


4.724x
35 min
2×

Ingredience

1 kscibule
10 dkgkečup
800 gvepřový bok
2 dlpivo 12°

podle chuti

sůl
mletý pepř
2 lžícesójová omáčka
mletá sladká paprika

Postup přípravy

Vepřový bůček nakrájíme na kousky. Ty osolíme, opepříme a zalijeme kečupem. Maso dáme na pánev, orestujeme a podlijeme pivem. Baštu dusíme pod pokličkou. Pak přidáme papriku a sójovou omáčku, necháme dovařit. Před dovařením přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dovaříme. Pivovarskou baštu podáváme s chlebem a zapíjíme pivem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivovarská bašta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena