Pivní slávky

Pro milovníky exotických jídel je právě tento recept. Hlavně pro milovníky piva, ti si určitě pochutnají.


3.510x
20 min

Postup přípravy

Slávky důkladně očistíme kartáčem a opláchneme pod tekoucí vodou. Ostrým nožem odstraníme byssová vlákna. Slávky, které se neotevřou po zaťukání nožem, ty nepoužijeme. Znovu je zkusíme opláchnout ve vodě. Pak si nadrobno nakrájíme očištěnou cibuli, česnek, chilli papričku a rajčata. To vše pak dáme do hrnce a přivedeme k varu. Pak přidáme slávky a pod pokličkou vaříme na středně silném ohni asi tak 15 minut , dokud se opět neotevřou. Slávky, které se neotevřely, nepoužijeme. Slávky pak rozdělíme do misek, posypeme koriandrem a podáváme.
user-icon

autor Jovi


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní slávky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Mexická

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena