Pivní roštěnky

Recept na dušené maso na pivě, které podáváme třeba s knedlíkem.


4.26x
120 min
2×

Ingredience

2 kostkycukr
100 gmáslo
2 kscibule
0.5 lžičkytymián
3-4 ksbobkový list
750 ghovězí roštěnka
1 láhevsvětlé pivo
1 lžícedijonská hořčice

podle potřeby

sůl
polohrubá mouka

na ozdobu

1 kscibule
tuk na smažení

podle chuti

vegeta
mletý černý pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na kostky a posolíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme jak je libo. Na másle osmahneme pokrájenou cibuli, přidáme maso a opečeme. Pak přidáme pepř, cukr, bobkový list, tymián (já ho zavážu do gázy) a lžíci ostřejší hořčice. Vše zaprášíme moukou, zalijeme pivem a dusíme pod pokličkou doměkka. Z omáčky potom vyndáme bobkové listy a tymián, podle chuti přidáme vegetu. Pivní roštěnky podáváme s knedlíkem, rýží nebo brambory - jednoduše podle chuti. Na talíři posypeme pivní roštěnky osmaženými kroužky cibule.
user-icon

autor konko


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní roštěnky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Slovenská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena