Pivní rarášci

S přípravou této pochoutky musíme začít dva dny předem.


4.339x
0
2×

Postup přípravy

Kuřecí prsa nakrájíme na medailonky nebo větší nudličky. Do misky rozklepneme vejce. Přilijeme pivo, sójovou omáčku a přidáme hořčici se solamylem a hladkou moukou. Z hmoty vymícháme hladké těstíčko. Do připraveného těstíčka naložíme kuřecí rarášky a necháme je 48 hodin uležet. Uleželé pivní rarášky smažíme v rozpálené pánvi na oleji. Maso je krásně měkké. Pivní rarášky podáváme s hranolky a zeleninovou přílohou. Maso může být i králičí. Dělala jsem rarášky z vepřové malé svíčky a velice jsem uspěla.
user-icon

autor Staňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní rarášci

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena