Pivní cowboy

Levný a snadný recept na výborné jídlo pro hladové chlapy.


5.02x
120 min

Ingredience

4 stroužkyčesnek
2 lžícestrouhanka
3 kscibule
4 dlpivo
2 kuličkynové koření
800 gvepřový bůček
1 kostkahovězí bujón
150 guzený sýr
1 lžícevepřové sádlo
10 kuličekcelý černý pepř
1 svazekčerstvá petrželová nať

Postup přípravy

Libovější bůček zbavíme kůže a nakrájíme na nudličky. Velké cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme. Na sádle opečeme cibuli dozlatova, přidáme maso a ještě opékáme. Ke konci přidáme drcený česnek a necháme rozvonět. Teprve když maso začne pouštět šťávu, osolíme, přidáme pepř, nové koření a podlijeme hovězím vývarem (může být i z bujonu). Maso dusíme na mírném ohni, občas přiléváme tekutinu. Když je maso skoro měkké, zasypeme strouhankou a zalijeme pivem. Ještě chvíli podusíme. Nakonec bohatě zasypeme nasekanou petrželkou a na talíři posypeme uzeným sýrem. Pivní cowboy chutná s chlebem, knedlíkem i brambory.
user-icon

autor horovska

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pivní cowboy

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena