Pivní chleba s žitnou chlebovou moukou

Velmi chutný chleba s pivem upečený v domácí pekárně. Vyzkoušejte tento výtečný recept.


3.04x
160 min

Postup přípravy

Připravíme si všechny ingredience. Pamatujeme na to, že pivo musí mít pokojovou teplotu.

Do pekárny dáme prvně vše tekuté (pivo, vlažnou vodu), potom nasypeme sůl i kmín a dále přidáme mouky. Doprostřed mouky uděláme důlek, vložíme kvasnice a zahrneme moukou. Pokud by těsto lepilo, při prvním signále přidáme trošku mouky. Nyní zapneme program KLASIK, velikost 2, střední pečení a pekárna se postará o zbytek.

Pivní chleba s žitnou chlebovou moukou po vychladnutí podáváme nakrájený k různým pokrmům jako přílohu. Pivní chléb také mažeme a obkládáme podle chuti.
user-icon

autor Zdenka :-)


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pivní chleba s žitnou chlebovou moukou

Zpět na recept