Z bílků a 30 g cukru ušleháme sníh. Do sněhu postupně zašleháme žloutky, zbylý cukr a každý žloutek vždy zaprášíme čtvrtinou mouky. Těsto nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme asi 8 minut na 200 °C. Ještě teplý plát překlopíme na vlhkou utěrku, opatrně stáhneme papír, zavineme i s utěrkou a necháme vychladnout.
Mezitím v misce utřeme žloutky s cukrem do pěny, postavíme do horké lázně a ohřejeme. Nevaříme! Pak necháme vychladnout. V misce utřeme máslo s kakaem na hladký krém a všleháme slazené žloutky.
Vychladlý piškotový plát rozbalíme, potřeme ho kakaovým krémem a posypeme nakrájenými třešněmi. Opatrně svineme. Piškotovou roládu s kakaovým krémem ozdobíme rozpuštěnou čokoládovou polevou. Než poleva ztuhne, posypeme mandlovými lupínky a ozdobíme kandovanými třešněmi.