Vaření.czReceptyPikantní zeleninová hořčice

Pikantní zeleninová hořčice

Hořčice vhodná na pomazánky, na pizzu nebo k masu.


4.816x
90 min

Postup přípravy

Zeleninu (cibuli, papriku, rajčata, feferonky a česnek) očistíme a pomeleme na masovém strojku. Pomletou zeleninu dáme do kastrolu, přidáme koření, olej, sůl, ocet, hořčici a cukr. Vaříme asi 1 hodinu, dokud se nevypaří voda. Vznikne nám přiměřeně hustá zeleninová směs. Zeleninovou hořčici plníme do malých předehřátých skleniček a ihned zavíčkujeme. Nemusíme sterilovat. Pikantní zeleninou hořčici mažeme jako pomazánku, používáme na pizzu nebo jako studenou omáčku k masu.
user-icon

autor janulik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní zeleninová hořčice

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena