Pikantní vepřová játra

Neobvyklá chuť jater vás mile překvapí.


5.010x
75 min
4×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
1 kscibule
1 lžičkakari koření
1 lžícecitronová šťáva
1 lžičkamletý zázvor
500 gvepřová játra
1 lžičkamletá sladká paprika

podle chuti

sůl

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Vepřová játra pokrájíme na větší nudličky. Cibuli pokrájíme na malé kostičky, česnek prolisujeme, přidáme papriku, kari, zázvor a citronovou šťávu. Do této připravené směsi naložíme játrové nudličky a necháme hodinu marinovat. Na pánvi rozehřejeme olej a kousky jater na něm zprudka opečeme. Vše můžeme podlít trochou vody, aby se játra nepřipálila. Hotová játra osolíme. Pikantní vepřová játra podáváme s hranolky.
user-icon

autor Lucie.V1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní vepřová játra

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena