Pikantní směs do bramboráku

Jednoduchý recept, kterým určitě ozvláštníte tradiční bramboráky. Jedná se o pikantní směs, kterou můžete naplnit bramborákové placky. Samozřejmě můžete k této směsi použít jako přílohu bramborovou kaši nebo hranolky.


3.0337x
90 min

Postup přípravy

Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Ty osolíme a opepříme. Očištěnou cibuli nakrájíme nadrobno. Sterilované okurky nakrájíme na nudličky.

Rozpálíme si pánev, přilejeme olej a cibuli. Pak přidáme maso, orestujeme a zasypeme paprikou. Chvilku restujeme. Pánev přiklopíme a necháme dusit ve vlastní šťávě, dokud maso nezměkne. Případně můžeme podlít trochou vody.

Zatímco se maso dusí, můžeme si připravit oblíbené bramboráky.

Do měkkého masa přidáme okurky, feferonku a horčici. Vše restujeme doměkka.

Hotovou směsí naplníme napůl přeložené bramboráky.
user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní směs do bramboráku

Zpět na recept