Pikantní rýžové smaženky

Malé rýžové nočky obalované v trojobalu podáváme k dušené zelenině nebo k salátu.


2.9957x
35 min

Postup přípravy

Rýži uvaříme v osolené vodě a přidáme lžičku nebo dvě kari. Potom do rýže přidáme sýr a vejce, dochutíme. Promícháme a směs necháme vychladnout. Z vychladlé kaše nabíráme lžící noky, které obalujeme v trojobalu a na rozpáleném tuku je osmažíme dozlatova. Necháme okapat od přebytečného tuku.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní rýžové smaženky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.