Pikantní rybí filety

Recept na rybí filety z pangase, které smažíme v křehkém pikantním těstíčku.


4.126x
45 min
4×

Ingredience

1 kgfilé z pangase

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

těstíčko

2 ksvejce
120-150 gsolamyl
200 mlsmetana
3-4 lžícechilli omáčka na mořské plody

podle potřeby

citronová šťáva

Postup přípravy

Rybu omyjeme a necháme rozmrazit. Potom ji rozdělíme na porce, které osušíme, zakápneme citronovou šťávou, osolíme a podle chuti opepříme. Ze smetany, vajec, chilli omáčky a solamylu umícháme těstíčko, které necháme asi 20 minut odležet. Jednotlivé porce ryby namáčíme do pikantního těstíčka a zvolna usmažíme v oleji dozlatova. Pikantní rybí filety podáváme s vařeným nebo pečeným bramborem a zeleninovým salátem.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pikantní rybí filety

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena