Marinovaný pangas na cibuli

Když už máme doma pangase, zkusme si z něj připravit chutný oběd. Tentokrát kousky masa marinujeme a poté krátce dusíme na cibuli a mleté paprice.


3.37x
30 min
1×

Postup přípravy

Pangase důkladně omyjeme, necháme okapat a poté rozkrájíme na větší kousky. Promícháme s čerstvě vymačkanou citronovou šťávou, lžící oleje, solí, pepřem a sojovou omáčkou. Pangase necháme marinovat asi 2 hodiny.

Na větší pánvi rozpálíme zbytek oleje, přidáme na půlkolečka nakrájenou cibuli a orestujeme. Pak přidáme rybu a prudce osmahneme. Když je pangas pěkně opečený, zaprášíme paprikou, podlijeme vývarem a pod pokličkou asi 10 minut podusíme. Podle potřeby ještě dosolíme.

Marinovaného pangase na cibuli podáváme s rýží a vypečenou šťávou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Marinovaný pangas na cibuli

Zpět na recept