Pikantní pstruh

Rybí maso je lehce stravitelné a chuťově nezaměnitelné. Vyzkoušejte pikantního pstruha!


4.140x
30 min
4×

Postup přípravy

Pstruhy očistíme, opláchneme vodou a necháme okapat. Pak je dobře osolíme a opepříme.

Smícháme si hladkou mouku se směsí koření na grilování, přidáme mletou papriku a pstruhy v ní dobře obalíme.

Na pánvi si rozehřejeme máslo s trochou oleje. Vložíme pstruhy a opékáme je - nejprve z jedné strany, pak otočíme a necháme opékat z druhé strany. Pstruh má jemné maso a stačí ho opékat max. 5 minut z každé strany.

Porce pstruha podáváme s vařeným bramborem a podle chuti s kečupem, tatarskou omáčkou, apod.
user-icon

autor Stáňa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pikantní pstruh

Zpět na recept