Pestrý fazolový salát s uzeninou

Salát vhodný na překonání jarní únavy a pro povzbuzení těla i mysli.


3.186x
20 min

Postup přípravy

Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na špalíčky. Vložíme do vroucí vody a krátce povaříme. Fazole slijeme a necháme na sítu okapat. Točený salám nakrájíme na středně silná kolečka.

Cibuli oloupeme a najemno nasekáme. Smícháme hořčicí s octem, ochutíme solí, pepřem a špetkou cukru. Zašleháme olej a přidáme cibuli.

Hotovou zálivku smícháme s pórkem, točeným salámem a fazolemi. Zakryjeme a necháme přibližně půl hodiny v chladu odpočinout.

Před podáváním můžeme pestrý fazolový salát s uzeninou ještě dochutit.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestrý fazolový salát s uzeninou

Zpět na recept