Pestré sýrové špízy

Recept na chutné špízy ze 4 druhů sýra.


4.25x
25 min

Postup přípravy

Sýry si připravíme v libovolném množství - podle chuti, množství porcí i velikosti špízu. Já dávám na 1 špíz od každého druhu sýra jednu větší kostku.

Sýry nakrájíme na přibližně velké porce. Každý kus zvlášť obalíme v hladké mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance. Sýry napícháme na špejle nebo kovové jehly.

Pestré sýrové špízy smažíme v rozpáleném oleji ze všech stran dozlatova. Potom je uložíme na papírový ubrousek a necháme odsát přebytečný tuk.

Pestré sýrové špízy podáváme ihned po usmažení s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestré sýrové špízy

Zpět na recept