Pestrá pomazánka 1

Pomazánka na veku s vysokým obsahem cholesterolu.


3.2113x
15 min

Postup přípravy

Vejce uvaříme natvrdo a oloupeme.

Máslo utřeme s hořčicí, přidáme majonézu, nastrouhaný sýr (na menších otvorech struhadla), nadrobno nakrájený salám, stejně tak vejce a okurku, přidáme špetku soli, zalijeme necelou lžičkou citronové šťávy. Promícháme a dochucujeme podle potřeby solí a citronovou šťávou. Mažeme na veku. Na ozdobu je vhodná kapie, zelená okurka.

Zdroj: kniha Vaříte rádi?


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pestrá pomazánka 1

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.