Pestrá pánev

Pánev plná zeleniny a jater.


3.1113x
30 min

Ingredience

1 kscibule
sádlo
5 ksrajče
0.3 lpivo
20 dkghouby čerstvé
1 kspaprika červená
1 kspaprika žlutá
1 kspaprika zelená
25 dkgbuřt
50 dkgvepřová nebo drůbeží játra

podle chuti

sůl
kmín
grilovací koření
mletý černý pepř

na ozdobu

1 kspórek nebo zelená cibulka

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nakrájíme najemno. Játra podle potřeby očistíme. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Papriky očistíme, zbavíme jádřinců, omyjeme a nakrájíme na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky. Buřty oloupeme a nakrájíme na kolečka. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme játra a osmažíme je. Dále přidáme koření, houby, papriky, rajčata a buřty. Za stálého míchání podléváme pivem a až úplně nakonec podle chuti případně osolíme. Před podáváním posypeme nakrájenou zelenou cibulkou nebo pórkem.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pestrá pánev

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena