Péřová buchta

Jednoduchý recept na nadýchanou pudinkovou buchtu se smetanou a skořicí.


4.0177x
30 min
21×

Postup přípravy

Vyšší plech vymažeme máslem a vysypeme. Troubu předehřejeme na 250 °C. Podle návodu na obalu na obalu připravíme z mléka a pudinkových prášků pudink. Můžeme použít vanilkový nebo kakaový pudink. Vejce utřeme s moučkovým cukrem, přidáme olej a mouku s práškem do pečiva. Těsto nalijeme na připravený vyšší plech a na syrové těsto nalijeme horký pudink. Plech dáme do trouby a stáhneme teplotu na 200 °C. Pečeme 15 minut. Na horkou péřovou buchtu natřeme zakysanou smetanu a posypeme skořicovým cukrem.

Koláče z plechu: Ovocné, tvarohové i s mákem

Jaká by to byla předzvěst skvělého víkendu bez sladké vůně linoucí se z trouby. Připravili jsme pro vás 8 receptů na koláče, na které nedáme dopustit.

Koláče

Fenomenální tvarohové řezy v 8 variantách

Prověřené recepty na vynikající řezy z tvarohu, které můžeme připravit pro každou příležitost. Z piškotového těsta, s ovocem i bez a hlavně se spoustou čokolády.

Fenomenální

user-icon

autor d.blasko

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Péřová buchta

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně
K příležitosti
Recepty na dětskou party

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena