Perníkové lívance

Rychlé, zdravé a výborné lívance, nejlepší jsou na snídani. A podle tohoto receptu je zvládne každý!


0.00x
25 min

Ingredience

těsto

1 ksvejce
1 dlmléko
1 lžícemletá skořice
50 gšmakoun
50 govesné otruby

na ozdobu

perník na strouhání
mletá skořice
3 lžičkyčekankový sirup

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Připravíme si veškeré suroviny. V míse pečlivě smícháme mléko, vejce, mletou skořici, šmakouna a ovesné otruby. Můžeme i rozmixovat.

Na pánvi potřené trochou oleje smažíme lívance po obou stranách dozlatova.

Lívance naservírujeme na talíře, posypeme strouhaným perníkem, skořicí a zalijeme čekankovým sirupem.

Poznámka: Tento recept na perníkové lívance není nijak složitý a je to opravdu rychlovka, která skvěle chutná na snídani.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Perníkové lívance

Zpět na recept
Druh jídla
Dezerty
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.