Pekelný gordon

Pikantní obalovaná kuřecí kapsa s paprikášem a hermelínem. Specialita pro milovníky ostřejších pokrmů.


4.615x
25 min
2×

Ingredience

200 gkuřecí prso

trojobal

1 ksvejce
strouhanka
hladká mouka

nádivka

3 ksfeferonka
4 plátkyhermelín
5 plátkůpaprikáš

podle chuti

grilovací koření
chilli koření

Postup přípravy

Kuřecí prso nařízneme, aby nám vznikla kapsička. Okořeníme grilovacím kořením a chilli podle chuti. Feferonky nakrájíme na plátečky a vložíme do kapsy. Stejnou věc provedeme i s paprikášem a hermelínem. Takto naplněnou kapsu obalíme v trojobalu a dáme smažit do fritézy přibližně na 6 - 8 minut. Poté gordon vytáhneme a necháme dodělat přibližně 3 - 5 minut v mikrovlnné troubě, protože delší pobyt ve fritéze by nám spálil strouhanku. Jakmile pekelný gordon vytáhneme z mikrovlnky, položíme jej na talíř a rozřízneme - jídlo lépe vypadá a my se přesvědčíme, že je skutečně hotové. Pekelný gordon servírujeme s jakoukoliv bramborovou přílohou (vařený brambor, hranolky, bramborová kaše, apod.). Ozdobit můžeme libovolnou zeleninou.
user-icon

autor neogenx


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pekelný gordon

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena