Kuřecí prso nařízneme, aby nám vznikla kapsička. Okořeníme grilovacím kořením a chilli podle chuti.
Feferonky nakrájíme na plátečky a vložíme do kapsy. Stejnou věc provedeme i s paprikášem a hermelínem.
Takto naplněnou kapsu obalíme v trojobalu a dáme smažit do fritézy přibližně na 6 - 8 minut. Poté gordon vytáhneme a necháme dodělat přibližně 3 - 5 minut v mikrovlnné troubě, protože delší pobyt ve fritéze by nám spálil strouhanku.
Jakmile pekelný gordon vytáhneme z mikrovlnky, položíme jej na talíř a rozřízneme - jídlo lépe vypadá a my se přesvědčíme, že je skutečně hotové. Pekelný gordon servírujeme s jakoukoliv bramborovou přílohou (vařený brambor, hranolky, bramborová kaše, apod.). Ozdobit můžeme libovolnou zeleninou.