Pečený bažant s mandlovou nádivkou, jablky, cibulkou, anglickou slaninou a brusinkami. Recept na slavnostní hlavní chod.
směs | |
---|---|
4 špetky | sůl |
2 ks | vejce |
2 plátky | máslo |
1 hrneček | mléko |
1 ks | cibule |
1 ks | jablko |
2 ks | žemle |
1 ks | bažant |
1 kostka | masox |
2 špetky | mletý pepř |
2 špetky | mletá paprika |
2 hrstě | loupané mandle |
10 dkg | anglická slanina (plátky) |
podle potřeby | |
bobkový list | |
na ozdobu | |
1 snítka | čerstvá bazalka |
1 sklenka | brusinkový kompot |
autor Danuše
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.