Pečené žampiony

Recept na houbový teplý předkrm, nebo lahodné občerstvení.


3.1154x
25 min

Postup přípravy

Troubu předehřejeme na 250°C. Parmazán nastrouháme.

Žampiony otřeme vlhkým hadříkem, ale nemyjeme je. Třeně vyřízneme a jemně je usekáme. Česnek oloupeme, prolisujeme a s usekanými žampiony podusíme na másle. Osolíme, opepříme a přidáme strouhanku. Poté necháme vychladnout.

Do náplně vmícháme petrželku, parmazán a hotovou směsí plníme kloboučky hub. Takto připravené žampiony pečeme 10 až 15 minut dozlatova.

Hotové pečené žampiony ihned servírujeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pečené žampiony

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká