Recept na chutnou úpravu zvěřiny s chutí hořčice.
70 g | slanina |
1 stroužek | česnek |
1 lžíce | olej |
4 ks | rajče |
2 ks | pórek |
1 lžíce | plnotučná hořčice |
600 g | kančí kýta |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
na ozdobu | |
petrželka | |
na potření | |
plnotučná hořčice | |
podle potřeby | |
masový vývar |
autor Jiří Viktor K
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.