Patison plněný mletým vepřovým masem

Ochutnejte vydatnou kombinaci chuti a energie. Recept na přípravu dobrého obědu z mletého masa a zeleniny.


4.04x
75 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Na mírně orestovanou cibuli vyklopíme vaničku mletého masa, vařečkou mleté maso co nejvíce rozdělíme od sebe a zprudka vše opečeme. Mleté maso po chvíli zakápneme kečupem a worchesterovou omáčkou, kterou pak necháme vypařit.

Směs na pánvi dochutíme bylinkovou solí, kořením a na závěr i česnekem a lístky bazalky. Hotovou směs dáme do patisonu a pečeme doměkka asi 20 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.

Patison plněný mletým vepřovým masem podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Lenisshka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Patison plněný mletým vepřovým masem

Zpět na recept