Patison plněný mletým vepřovým masem

Ochutnejte vydatnou kombinaci chuti a energie. Recept na přípravu dobrého obědu z mletého masa a zeleniny.


4.04x
75 min

Ingredience

1 kspatison

směs

1 stroužekčesnek
1 kscibule
3 lžícekečup
500 gmleté vepřové maso
1 lžíceworchesterová omáčka

podle chuti

čerstvá bazalka
koření čubrica
bylinková sůl
čerstvý barevný pepř

Postup přípravy

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno a orestujeme. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Na mírně orestovanou cibuli vyklopíme vaničku mletého masa, vařečkou mleté maso co nejvíce rozdělíme od sebe a zprudka vše opečeme. Mleté maso po chvíli zakápneme kečupem a worchesterovou omáčkou, kterou pak necháme vypařit.

Směs na pánvi dochutíme bylinkovou solí, kořením a na závěr i česnekem a lístky bazalky. Hotovou směs dáme do patisonu a pečeme doměkka asi 20 minut v troubě vyhřáté na 200 °C.

Patison plněný mletým vepřovým masem podáváme s přílohou podle chuti.
user-icon

autor Lenisshka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Patison plněný mletým vepřovým masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena