Párkové ragú s hráškem

Levná, rychlá večeře z ingrediencí, které bývají většinou v lednici.


2.977x
15 min

Postup přípravy

Mražený hrášek nasypeme do trošky vroucí osolené vody, krátce podusíme a slijeme. Cibuli oloupeme a drobně pokrájíme. Brambory nakrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kousky asi 3 cm dlouhé, každý kousek nařízneme na obou koncích do tvaru kříže a opečeme na oleji.

Vsypeme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme ji, vmícháme kečup a krátce podusíme.

Smetanu rozmícháme s moukou, nalijeme do párkové směsi a krátce podusíme. Přidáme kostičky brambor, hrášek, sůl, pepř, cukr, zamícháme a prohřejeme.

Párkové ragú s hráškem podáváme posypané sekanou petrželkou.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Párkové ragú s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká