Párkové ragú s hráškem

Levná, rychlá večeře z ingrediencí, které bývají většinou v lednici.


2.977x
15 min

Ingredience

olej
2 kscibule
100 mlsmetana
3 lžícekečup
400 gpárek
1 lžícehladká mouka
0.5 balíčkuhrášek mražený
4 ksbrambory vařené

podle chuti

cukr
sůl
mletý černý pepř

na ozdobu

sekaná petrželka

Postup přípravy

Mražený hrášek nasypeme do trošky vroucí osolené vody, krátce podusíme a slijeme. Cibuli oloupeme a drobně pokrájíme. Brambory nakrájíme na kostičky. Párky nakrájíme na kousky asi 3 cm dlouhé, každý kousek nařízneme na obou koncích do tvaru kříže a opečeme na oleji. Vsypeme drobně nakrájenou cibuli, zpěníme ji, vmícháme kečup a krátce podusíme. Smetanu rozmícháme s moukou, nalijeme do párkové směsi a krátce podusíme. Přidáme kostičky brambor, hrášek, sůl, pepř, cukr, zamícháme a prohřejeme. Párkové ragú s hráškem podáváme posypané sekanou petrželkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Párkové ragú s hráškem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena