Vaření.czReceptyPaprikové lusky plněné brynzou

Paprikové lusky plněné brynzou

Brynza už není nedostatkovým zbožím a své příznivce si získává čím dál častěji


3.2123x
10 min
1×

Postup přípravy

Rozpůlené, omyté paprikové lusky zbavíme jadřinců a blanek. Prolisovanou brynzu utřeme s máslem, nastrouhanou cibulí a mletou paprikou. Touto směsí naplníme připravené paprikové lusky, ozdobíme plátkem uzeného sýra a snítkou petrželky.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Paprikové lusky plněné brynzou

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena