Paprikové karbanátky s bylinkovým máslem

Tyto karbanátky jsou připravované v alobalu, proto jsou šťavnatější.


4.17x
45 min

Postup přípravy

Brambory uvaříme, jak jsme zvyklí, poté je rozmačkáme. Cibuli oloupeme a jemně nastrouháme. Papriku zbavíme jadřince a nasekáme najemno. Brambory, cibuli a papriku smícháme s mletým masem, 1/8 l vody, vejcem a kořením. Propracujeme a dochutíme.

Ze směsi uděláme osm placiček, které potřeme olejem a zabalíme do alobalu. Grilujeme na grilovacím roštu.

Česnek oloupeme, jemně nakrájíme, posypeme trochu solí a utřeme.
Smícháme s máslem a petrželkou, ochutíme worcestrem a citronem, ze kterého vymačkáme čerstvou šťávu.

Alobal rozbalíme a paprikové karbanátky podáváme, na každý dáme kousek bylinkového másla. Vhodnou přílohou jsou brambory.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Paprikové karbanátky s bylinkovým máslem

Zpět na recept