Tyto karbanátky jsou připravované v alobalu, proto jsou šťavnatější.
4 lžíce | olej |
1 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 lžíce | sladká paprika |
300 g | mleté hovězí maso |
1 ks | červená paprika |
150 g | vařené brambory |
100 g | mleté vepřové maso |
0.5 lžičky | mletý černý pepř |
omáčka | |
---|---|
1 stroužek | česnek |
1 lžička | sůl |
citron | |
4 lžíce | sekaná petrželka |
worcester | |
50 g | změklé máslo |
podle chuti | |
sůl |
autor Fendryska
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.