Papriková tuňáková pomazánka

Dobrá pomazánka z tuňáka s příchutí papriky.


4.58x
15 min

Ingredience

2 konzervytuňák ve vlastní šťávě
1-2 lžičkymletá sladká paprika
1 kelímekpomazánkové máslo
1 lžícesterilovaná kapie
1 balíčekčerstvý sýr s příchutí česneku

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

Postup přípravy

Tuňáka slijeme, vymačkáme z přebytečné vody, popřípadě můžeme použít jednu konzervu tuňáka v oleji. Sterilovanou papriku nakrájíme na velmi drobno nebo rozmixujeme.

Do misky dáme pomazánkové máslo, rozdrobíme do něj čerstvý sýr a pořádně rozmícháme. Přidáme kapii, tuňáka, podle chuti mletou papriku, sůl a pepř.

Paprikovou tuňákovou pomazánku nemusíme nechávat rozležet, je výborná hned po přípravě. Podáváme na čerstvém pečivu.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Papriková tuňáková pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.