Vaření.czReceptyPangasius s vinnou omáčkou a fazolkami

Pangasius s vinnou omáčkou a fazolkami

Zdravý a rychlý recept na přípravu výborného rybího masa z pangasiuse s vinnou omáčkou a fazolovými lusky.


4.245x
25 min
3×

Ingredience

400 gfilé z pangasiuse
150 gčerstvé zelené fazolové lusky

omáčka

4 stroužkyčesnek
0.5 kscibule
150 mlsmetana
150 mlbílé suché víno

podle chuti

sůl
mletý bílý pepř

podle potřeby

máslo
hladká mouka

Postup přípravy

Čerstvé fazolové lusky očistíme od stopek a omyjeme pod tekoucí vodou. Fazolky uvaříme v osolené a okyselené vodě doměkka, potom je scedíme a necháme okapat. Čerstvé filety pangasiuse omyjeme, osušíme, osolíme a zaprášíme hladkou moukou. Rybí filety opečeme z obou stran na olivovém oleji dorůžova a uchováme na teple. Připravíme si vinnou omáčku. Oloupanou cibuli a česnek jemně usekáme a necháme na oleji zesklovatět. Potom přilijeme bílé víno a vše vaříme tak dlouho, dokud se víno neodpaří. Omáčku osolíme, opepříme, zalijeme smetanou a ponorným mixerem rozmixujeme do hladké konzistence. Nakonec omáčku ještě krátce povaříme. Porce opečené ryby rozdělíme na nahřáté talíře, poklademe fazolkami a přelijeme vinnou omáčkou. Pangasiuse s vinnou omáčkou a fazolkami podáváme s pečeným nebo vařeným bramborem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius s vinnou omáčkou a fazolkami

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena