Pangasius na medu

Jemnou rybu stačí lehce dochutit a výsledek je vždy perfektní. Medovo-citronová varianta pangase.


3.111x
15 min

Postup přípravy

Na recept použijeme připravenou medovou pikantní marinádu (zakoupíme běžně v supermarketu). Na kilo ryby použijeme celý balíček. Pangase opláchneme pod tekoucí vodou. Pokapeme citronem a naložíme do marinády. Posypeme trochou sušené citronové kůry a čerstvě nadrceným citronovým pepřem. Solit nemusíme. Naloženou rybu necháme nejlépe přes noc marinovat. Na pánvi rozehřejeme malé množství olivového oleje a pangase z obou stran opečeme. Stačí pár minut a máme hotovo. Vznikne nám i dobrý sos. Pangasiuse na medu podáváme třeba s bramborovou kaší a čerstvou oblohou ze zeleniny.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pangasius na medu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena