Pangas na dýňovém pyré

Originální příchuť dodá rybě pikantní dýňové pyré.


3.831x
25 min
4×

Ingredience

4 lžičkytymián
4 špetkymletý pepř
4 lžičkyrybí koření
4 porcefilety pangase
8 lžicpikantní dýňové pyré
1 lžíceolivový olej (Bertolli Extra Virgine)

Postup přípravy

Porce pangase posypeme kořením na ryby a tymiánem, opepříme a necháme uležet. Na rozpálenou pánev s nepřilnavým dnem dáme lžíci kvalitního olivového oleje. Vložíme porce pangase a necháme je krátce opékat. Po chvíli porce otočíme a potřeme pikantním dýňovým pyré ( směs dýně a chilli papriky) a část pyré přidáme na pánev k rybě. Přikryjeme poklicí a prohřejeme. Pangas je rychle propečený a v pyré si udrží šťávu a nevysuší se. Pangase na dýňovém pyré podáváme s vařeným bramborem a čerstvým zelným salátem.
user-icon

autor Stáňa

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Pangas na dýňovém pyré

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena