Pálivá krabí pomazánka

Pomazánka z krabích tyčinek s výraznou pálivou chutí cibule, pórku, pepře a chilli.


3.921x
60 min

Postup přípravy

Krabí tyčinky krátce povaříme a necháme vychladnout. Tyčinky nakrájíme nadrobno.

Připravíme si oloupanou cibuli, kterou nasekáme na kostičky, stejně jako kousek pórku. Nastrouháme ementál na jemném struhadle.

Všechny nakrájené ingredience promícháme spolu se sýrem v misce, přidáme sůl, pepř, chilli a citronovou šťávu podle vlastní chuti. Nakonec přidáme majonézu a tatarskou omáčku.

Pálivou krabí pomazánku necháme přes noc proležet v lednici. Pomazánku mažeme na celozrnný chléb nebo nakrájenou tmavou housku.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Pálivá krabí pomazánka

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Ostatní
K příležitosti
Silvestrovské recepty

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.