Aby se palačinky vždycky povedly: Co je k jejich přípravě potřeba a jak zabránit roztrhání
Jak se palačinky jednou provždy naučit, jak je vylepšit a čemu se při jejich přípravě vyhnout? Důležité je správné těstíčko a teplota pánve. Poradíme vám, čím nahradit suroviny, když zrovna něco chybí.
Jakou mouku použít na palačinky?
Chcete připravit dokonale tenké, jemné a vláčné palačinky? Klíčem k úspěchu je správná volba mouky! Hladká pšeničná mouka je pro přípravu palačinkového těsta nejběžnější. Existují i další varianty, které mohou ovlivnit chuť i strukturu palačinek.
8 skvělých receptů na slané palačinky
Palačinky lze připravit na desítky způsobů. Pokud neholdujete sladkému, jistě uvítáte recepty na palačinky naslano. Jsou barevné, chuťově pestré, přitom nenáročné na přípravu a čas. Je jen na vás, zda dáte přednost palačinkám se sýrem, špenátem, houbami, nebo sáhnete po těch masových. Máme pro vás 8 úžasných receptů, které si zaslouží místo ve vaší kuchařce.
Autor:Renata Hřebíčková


Centrum.cz|Atlas.cz Economia 1999 - 2025. Všechna práva vyhrazena