Ovocná bublanina

Jednoduchá bublanina do které můžeme použít ovoce podle chuti.


3.1119x
45 min

Postup přípravy

Vejce oddělíme a z bílků ušleháme tuhý sníh. Do mléka zašleháme sůl a žloutky, nastrouhanou citronovou kůru, cukr, strouhanku a hrubou mouku. Nakonec lehce vmícháme tuhý bílkový sníh. Troubu předehřejeme na 180°C, hlubší plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou. Těsto nalijeme na připravený plech, poklademe omytým a osušeným ovocem kousky másla a upečeme v předehřáté troubě. Po upečení ovocnou bublaninu ihned pocukrujeme, nakrájíme na porce a horké podáváme.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ovocná bublanina

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena