Ostré karbanátky

Pokrmy z mletého masa patří k levnějším jídlům. Pokud zvolíte tento recept, nedoporučuji jej pro děti.


3.065x
35 min

Postup přípravy

Důkladně rozmícháme mleté maso s vejcem. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme najemno. Do směsi vmícháme sekanou cibuli a stejně jemně usekanou feferonku. Přidáme olej, sůl, pepř, kajenský pepř, koření na mletá masa a dobře promícháme. Pokud je potřeba, zahustíme směs strouhankou. Z připravené hmoty tvoříme malé karbanátky. V pánvi si rozehřejeme olej a ostré karbanátky v něm smažíme dozlatova. Karbanátky můžeme připravovat i na grilu. Ostré karbanátky podáváme s opečenými brambory.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Ostré karbanátky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena