Ostré karbanátky

Pokrmy z mletého masa patří k levnějším jídlům. Pokud zvolíte tento recept, nedoporučuji jej pro děti.


3.065x
35 min

Postup přípravy

Důkladně rozmícháme mleté maso s vejcem. Cibuli a feferonku očistíme a nasekáme najemno.

Do směsi vmícháme sekanou cibuli a stejně jemně usekanou feferonku. Přidáme olej, sůl, pepř, kajenský pepř, koření na mletá masa a dobře promícháme. Pokud je potřeba, zahustíme směs strouhankou. Z připravené hmoty tvoříme malé karbanátky.

V pánvi si rozehřejeme olej a ostré karbanátky v něm smažíme dozlatova. Karbanátky můžeme připravovat i na grilu.

Ostré karbanátky podáváme s opečenými brambory.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Ostré karbanátky

Zpět na recept