Opilý hemenex

Recept na jídlo, kterým se zbavuji kocoviny.


3.013x
10 min

Ingredience

3-4 ksvejce
50 gšunka
30 gsádlo
1 ksčervená cibule
1 špetkamletá sladká paprika

Postup přípravy

Červenou cibuli očistíme a nakrájíme najemno. Na tuku zlehka osmahneme červenou cibulku. Poté ji odsuneme na kraj pánve a poklademe šunku. Cibuli přemístíme na šunku a volné místo po cibuli též vyložíme šunkou. Vše zalijeme 3 - 4 vejci a na slabém ohni dovaříme opilý hemenex ještě asi 5 minut. Před podáváním posypeme opilý hemenex červenou paprikou, zeleným pepřem a čerstvou pažitkou. Můžeme dozdobit zeleninou. Opilý hemenex ihned podáváme. Vhodnou přílohou je čerstvé pečivo a čerstvá zelenina.
user-icon

autor dark Ham

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Opilý hemenex

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena